Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
  • green color

Aromaterápia PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterIWIWMyspace bookmarkJP-Bookmark

Jó pálinkát, csak kiváló alapanyagból lehet készíteni, tehát teljes érésű, aromagazdag, egészséges gyümölcsből, higiénikus feldolgozással, irányított erjesztéssel és gondos elválasztással, a lepárlás során. Az így készített pálinkák megőrzik a gyümölcsök üde, friss illatát, ízét. Behunyt szemmel felismerhetők a gyümölcsillatok, s már indulhat is az időutazás a nyári, őszi gyümölcsösbe. Mi ez, ha nem aroma terápia, a ma divatos kifejezéssel élve? A fogyasztó az illatok hatására ellazul, napi fáradtsága elillan, az ízek érzete kellemes emlékekkel frissíti fel. Az ilyen pálinkákat csak kóstolgatni, élvezni lehet, mértéktelen fogyasztására maga a nedű ad tiltó jelzést, a jóból kevés is elég. Ezzel szemben a "kerítést szaggató", igénytelen pálinkákat csak a gallér mögé öntve -„húzóra”- lehet elviselni.

 

gazi banner

Névnap

Ma 2017. május 28., vasárnap, Emil és Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés
május 2017
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Látogatottság

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa784
mod_vvisit_counterTegnap817
mod_vvisit_counterEzen a héten6903
mod_vvisit_counterMúlt héten30681
mod_vvisit_counterEbben a hónapban63803
mod_vvisit_counterMúlt hónapban25434
mod_vvisit_counterÖsszesen2863903